ONZE SPECIALITEITEN

Onze specialiteiten

ANGST

Angst voor de tandarts kan iedereen overkomen. Binnen het team van Volmondig hebben wij hier het volste begrip voor en wij zullen net daarom meer tijd voor u nemen bij de behandeling. Dit betekent dat we de behandeling langzaam gaan opbouwen en stap voor stap aan u zullen uitleggen welke handelingen uitgevoerd worden. Er zullen hierbij zo nodig pauzes worden ingelast om uw bezoek aan de tandarts zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk behandeling uit te voeren met lachgas.

KINDEREN

Wanneer u als ouder op controle komt bij de tandarts, kunt u gerust uw kind vanaf 2 jaar meebrengen naar Volmondig, zodat hij of zij alvast wat kan wennen aan de tandartsomgeving. Ook voor kinderen maken wij graag extra tijd vrij. Kindertandheelkunde is er namelijk precies op gericht om extra aandacht te besteden aan de allerkleinsten en elke behandeling op een begrijpelijke manier uit te leggen. Bij kinderen besteden we ook graag extra aandacht aan preventie.

KWALITEIT

Naast onze bijzondere ervaringen met Angstpatiënten en Kinderen, wil Volmondig ook bij de gewone Algemene Tandheelkunde de beste kwaliteit aan haar patiënten aanbieden. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en steeds up-to-date te blijven met de nieuwste technieken op het vlak van tandheelkunde, volgen wij op regelmatige tijdstippen extra nascholingen.